Til kassen

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Ring

22 78 78 00

Mail Addresse

sam@sam.no

Org. nr.

940457912 mva

Adresse

SAM Produkter AS
Boks 164 KALBAKKEN, 0903 OSLO

Leveringsadresse

SAM Produkter AS
NEDRE ROMMEN 3, 0988 OSLO

Personvernerklæring for SAM Produkter AS

Det er viktig for oss å overholde gjeldene lover og regler når vi behandler de personlige opplysningene du gir oss. Her informerer vi deg om hvordan vi samler inn og behandler slike data. Personvernerklæringen nedenfor angir hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettstedet vårt, hva vi bruker dem til, dine rettigheter og at du kan kontakte oss dersom det er noe du lurer på.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av SAM Produkter AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

E-post: sam@sam.no
Telefon: 22 78 78 00
SAM Produkter AS
Nedre Rommen 3
0988 OSLO
Org.nr: 940 457 912 MVA

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser, produsere og levere din ordre til riktig adresse, etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post.

Personopplysninger som lagres

Behandlingsansvarlig tar digital sikkerhet på alvor. Når du handler hos oss, oppbevarer vi den informasjonen som trengs for at vi skal være i stand til å fullføre handelen og levere ordren til deg. Følgende personopplysninger blir lagret hos oss: Navn, tittel, adresse, telefonnummer og e-postadresse. I tillegg blir kjøpshistorikk og adferdsmønster lagret på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Disse opplysningene er anonymisert slik at de ikke kan spores tilbake til en spesiell person. Ingen informasjon om dine betalingskort eller lignende lagres i våre systemer.

Rettslig grunnlag for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er EU’s Personvernforordning, The General Data Protection Regulation (GDPR). I det nye regelverket har du samtykket til at opplysningene kan benyttes til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post. Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

SAM Produkter AS samler inn opplysninger gjennom Google Analytics, skjema for nyhetsbrev på våre nettsider, samt registrering av personopplysninger for bestillinger i vårt ordresystem.

Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Vi samler og registrerer kontaktopplysninger på kunder med ordre som gjennomføres. Dette er nødvendig for å kunne levere riktig vare til riktig firma/person.

Data samles inn via tredjepart-cookies fra Facebook. Facebook samler inn data slik at vi kan målrette annonser i Facebook mot de som har besøkt siden vår. Vi kan ikke spore dataene til enkeltpersoner

Sam Produkter AS sender ut nyhetsbrev noen ganger i året. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Du kan velge å oppgi hva du prefererer av informasjon, om du er en bedrift, eller annet. Dette gjøres for at vi kun skal sende deg relevant informasjon.

Les også MailChimps’ sikkerhetserklæring og personvernerklæring.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen logistikk, som Posten, Bring, Budfirma, Utover det vil vi ikke selge, dele, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i minst 5 år. Informasjon kan slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Cookies

Informasjonskapsler eller «Cookies» - er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie kan beskrives som en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. Det gir oss mulighet til å få en oversikt over hva som legges i handlekurven, hvilke varer som presenteres og annen statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om man ikke aksepterer cookies.

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer det i loggfiler på våre servere i en periode. Dette er informasjon som f.eks. hvilken type nettleser man bruker, bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, og annen nettsidestatistikk som brukes til å forbedre våre nettsider. I noen tilfeller brukes denne informasjonen også for å tilpasse vår markedsføring.

Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor SAM produkter AS. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Rettigheter for den registrerte

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi lagrer om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at SAM Produkter AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Spørsmål?

Ring oss på tlf. 22 78 78 00 eller send oss en email på sam@sam.no, så hjelper vi deg alle hverdager mellom 07:00-15:00

Spørsmål om egen original

Vi tar imot følgende filformater: ai, bmp, doc, docx, eps, indd, jpg, tif, otf, pdf, png, psd, txt, xlx, xlsx. Max filstørrelse 10MB.
Ja, vi hjelper gjerne til å lage en EPS fil om du ikke har det. For å kunne gjøre det trenger vi ett stort bilde i JPEG, PDF, eller tiff format. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om filtype, logo eller pris!

Spørsmål om levering og frakt

Lagervarer 1-2 dager. Kundetilpassede produkter innen 2-5 dager om ikke annet angis. Postgang kommer i tillegg.
Vi kan levere stempler og andre kundetilpassede produkter på dagen, mot ett expresstillegg på kr.150,- for hver ordre.
Varene sendes med Posten, enten brevpost eller bedriftspakke. Fraktkostnad belastes om ikke annet er avtalt.

Spørsmål om pris og betaling

Ja, 25% merverdiavgift tilkommer.
Vi sender en faktura med 14 dagers betalingsbetingelser etter at du har mottatt varene.

Salgsvilkår

Alle standardprodukter selges med 8 dagers returrett. Alle priser er alltid eksklusiv moms og frakt. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil eller andre feil på siden. Vi forbeholder oss retten til prisjusteringer uten forvarsel. Aktuelle priser oppdateres i vår webshop.

Leveringsvilkår

Lagervarer leveres innen 1-2 dager. Kundetilpassede produkter innen 2-5 dager om ikke annet angis. Om det skulle oppstå noen problemer eller forsinkelser så gir vi beskjed.

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser er 14 dager netto. Vi forbeholder oss retten til å gjøre en kredittundersøkelse. Ved purring på ubetalt faktura tilkommer ett gebyr på kr.65,-

Priser

Samtlige priser er eksklusiv merverdiavgift.

Frakt

Frakt tilkommer på alle leveringer. For større ordre som ikke kan beregnes direkte, leverer vi først etter kundens godkjenning.

Reklamasjoner

Om en leveranse inneholder skadde eller feil varer ber vi deg kontakte kundeservice umiddelbart. For kundetilpassede varer er kunden ansvarlig for eventuelle stavefeil,eller feil på original/manus. Ved feil fra vår side erstattes varen umiddelbart.

En leverandør

Har vi din original/logo, har du alla muligheter. Fra og med idag kan du bestille skilter,visittkort, etiketter eller gravering på samme enkle måte som du bestiller dine stempler.

Kundetilpassede produkter i webbshopen

Produkter som du bestiller ofte lagrer vi på vår hjemmeside under "egne produkter". Neste gang du skal bestille logger du deg inn og går til "dine produkter". Der finner du dine tidligere bestillte produkter. Du kan enkelt gjøre en repeat ordre eller legge inn en ny bestilling.

Originalhåndtering

Vårt unike system for å arbeide med individuellt tilpassede tekster, logoer og symboler har gjort att vi idag kan bruke de fleste filformater og program. Å tilpasse en logo fra ett stempel til en etikett er enkelt. Når du bestiller fra oss lagres logoen i vår logo bank og kan brukes til flere typer produkter. Du slipper å legge ved logo ved hver ny bestilling.

Vil du vite mer? Kontakt oss gjerne. Kontaktopplysningene finner du ovenfor.

Miljø

...
Vi arbeider kontinuerlig med å finne produkter og produksjonsmetoder som har minst mulig miljøpåvirkning. Vi kan idag tilby flere klimanøytrale produkter

Kvalitet

Ett ledd i vårt stadig pågående kvalitetsarbeide er at vi nå kan tilby arkiv-bestandig farge til flere av våre stempelmodeller.